asd

Всі новини про життя міста

Креативні підприємці Кривого Рогу! Мрієте про розвиток свого бізнесу, але не вистачає фінансування?

Видаєш книжки, створюєш музику, займаєшся дизайном, гастрономією, архітектурою, тощо? Маємо для тебе відмінну новину! Open Pitching Event запрошує тебе заявити про свою ідею та отримати можливість на безповоротну інвестицію!

Про це повідомили у Криворізькому Центрі Сучасної Культури / KRCC.

Там шукають інноваційні ідеї та проєкти, які можуть змінити обличчя Кривого Рогу. Три найкращі проєкти отримають по $1 000 для розвитку своєї справи від незалежного журі, складеного з експертів різних галузей.

Етапи участі:

  1. Перший етап: Заповніть заявку через гугл форму. Поділіться інформацією про ваш бізнес, презентувати свою діяльність, досягнення та окреслити виклики, на які ви плануєте витратити інвестиції.
  2. Другий етап: Обрані кандидати будуть запрошені на живий пітчинг. У вас буде 15 хвилин на презентацію вашої ідеї та 5 хвилин для відповідей на питання аудиторії. Журі вибере трьох переможці. Для підготовки до пітчингу рекомендуємо ознайомитись з  критеріями оцінювання.

Хто може взяти участь?

  • ФОПи третьої групи з КВЕДами для галузі ККІ, що зареєстровані або проживають в Кривому Розі.
  • ТОВи, які ведуть креативний бізнес на території Кривого Рогу.

Не пропусти свій шанс! Покажи свою ідею та отримай необхідну підтримку для реалізації своєї мрії!

Критерії оцінювання:

  • Візія, спроможність втілити проєкт в життя — учасники мають обґрунтувати покроковий план його реалізації.
  • Актуальність та ефективність проєкту — ідея має відповідати  вимогам ринку, чинячи позитивний вплив на українське суспільство та культуру.
  • Реалістичність гіпотези — проєкт має бути спрямований на задоволення потреб цільової аудиторії та відповідати гіпотезі щодо ринкової ніші, яку компанія планує посісти.
  • Конкурентні переваги — оцінюються параметри, що виділяють компанію, продукт, послугу або бізнес-концепт серед конкурентів у вибраній ніші.
  • Фінансова стратегія — учасниці  мають презентувати опис конкретних напрямів розвитку компанії, продукту, послуги або бізнес-концепту, на які будуть спрямовані подальші інвестиції, а також зазначити план збільшення дохідності проєкту.

Дедлайн на подачу заявки – 1 квітня, 23:59.

Проєкт реалізовується Криворізьким Центром Сучасної Культури / KRCC за фінансової підтримки Посольства США.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі