Всі новини про життя міста

Кривий Ріг: зареєстровано ще двох кандидатів

У Кривому Розі триває реєстрація кандидатів на посаду міського голови. У п'ятницю, 26 лютого, до списку претендентів обійняти крісло мера включили ще одного самовисуванця й одного представника політичної партії "Громадський Рух "Народний контроль".

Про це повідомляє прес-служба Громадянської мережі ОПОРА.

Після поетапних обговорень поданих заяв претендентів, члени комісії ухвалили рішення про реєстрацію самовисуванця Натарова Олександра Васильовича та висуванця від політичної сили "Громадський Рух "Народний контроль" Левицького Ігоря Васильовича (рішення конференції місцевої організації партії від 23 лютого 2016 року).

Зауважимо, що наразі відомі імена 5 офіційно зареєстрованих кандидатів на посаду міського голови, які можуть продити передвиборну агітацію згідно з вимогами виборчого законодавства. Це 4 самовисуанці – Яна Беркут (зареєстрована кандидатом 22 лютого), Юрій Вілкул (зареєстрований 24 лютого), Інна Іванченко та Олександр Натаров (зареєстровані 26 лютого) та один представник політичної партії – Ігор Левицький (зареєстрований 26 лютого).

Нагадаємо, відповідно до ч. 2 ст. 54 Закону України "Про місцеві вибори" кандидати мають право розпочинати передвиборчу агітацію на наступний день після реєстрації і зобов'язані припинити за 24 години до дня голосування, тобто до 26 березня. Якщо агітація потребує грошового забезпечення – для друку поліграфії, проведення масових заходів, розміщення повідомлень у ЗМІ тощо, вона може бути профінансована виключно з виборчого фонду кандидата або місцевого партійного осередку, котрий висунув його на цю посаду (ч. 6 ст. 54 Закону України "Про місцеві вибори").

До відома:

* Олександр Натаров – громадянин України, народився 4 вересня 1970 року, ПП Харченко Г.А., завідувач складу. Під час місцевих виборів у Кривому Розі 2015 року балотувався в депутати від ВО «Відродження України»

*Ігор Левицький – громадянин України, народився у м. Дніпродзержинськ, 5 лютого 1969 року, вихованець дитячого будинку. Має вищу педагогічну освіту, здобуває другу – юридичну. Приватний підприємець, засновник та голова благодійного фонду "Дитячі мрії". У 2010 році – депутат міської ради від партії "Сильна Україна". З 2013 року віце-президент Дніпропетровської обласної федерації футболу. На місцевих виборах 2015 року балотувався від виборчого округу №11 до Криворізької міської ради від політичної партії "Сила людей".

 

 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі