asd

Всі новини про життя міста

Кримінальна династія: у Кривому Розі син убив батька

Як з’ясувалося згодом, злочин стався в родині, яка неодноразово фігурувала в різних кримінальних справах. Так, підозрюваний мав судимість ще в 2012 році за бвивство, а потерпілиий теж не відставав і неодноразово притягувався до відповідальності на різні терміни ув’язнення.

Цього разу батько з сином востаннє випили, посварилися й закінчили життя на волі. Щоправда, лише один із них опинився в тюрмі, бо інший віддав Богові душе через смертельне поранення.

20 грудня родичі випивали, а потім почали сваритися. У результаті син вхопив щось гостре на кухні, пішов до батька в кімнату й після докірливих слів штрикнув у шию. Далі поспішив до сусідки, щоб зателефонувати й викликати швидку допомогу.

На щастя, медики встигли доправити постраждалого 1951 року народження в лікарню і навіть зашили рану, але потім привезли його додому, де він помер. Їм ще тоді свідомий пацієнт наголосив, що травму отримав із власної необережності відкруткою від консерви. Проте експерти довели, що таке серйозне поранення зовнішніх і внутрішніх органів можливе лише за втручання іншої особи.

Коли ж на місці працювали поліцейські й слідчі, то не могли толком з’ясувати, чим же було спричинено смертельне поранення.

Сам підозрюваний називав гострий предмет «шампуром», але його в квартирі не знайшли, бо на місці злочину була виделка, яка кріпилася до металевого консервного ножа.

19 грудня 2023 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу призначив підозрюваному  покарання за ч.1 ст.121 КК України у виді позбавлення волі на строк 5  років. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишити без змін до набрання вироком законної сили.

Строк відбування покарання  ухвалено відраховувати з моменту його затримання, тобто з 21 лютого 2023 року.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі