Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Кримінальна справа: у Кривому Розі «сервіс» доставки наркотиків працює гіпершвидко

Як зручно, швидко й мобільно працює в Кривому Розі наркокартель, а особливо її гілка – «закладки», можна простежити на прикладі кримінальної справи, в якій фігурантом став місцевий житель.

7 липня о 7:00 він сів у громадський транспорт на зупинці «Палац культури Карачуни» й слідував до зупинки «Червона». Поки їхав, через телеграм-канал замовив і оплатив речовину кристалічного походження «метамфетамін» у кількості 23 згортки.

А вже о 8:30 йому прийшла локація, де він може забрати наркотики. У повідомленні значилося:  по вулиці Тевосяна, що в Металургійному районі, в пустій коробці з-під електронної сигарети бірюзового кольору розміром 7 см завдовжки, 5 см завширшки та 1 см висотою.

О 10:30 чоловік із наркотиками сміливо гуляв по місту, де його зупинили патрульні інспектори. На запитання, чи має при собі заборонені речовини, він зізнався, що так.

Пізніше експерт підтвердить, що в згортках знаходилася психотропна речовина, обіг якої обмежено, – «метамфетамін».

30 липня Центрально-Міський районний суд визнав криворіжця винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України, і призначив йому покарання у виді 2 років пробаційного нагляду.

Окрім цього, підсудний повинен сплатити на користь держави витрати за проведення судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів у розмірі 7 572 грн 80 коп.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі