Всі новини про життя міста

Криворіжець Олексій Леонтьєв, якого вважали зниклим безвісти, повернувся додому на щиті

Стало відомо, що 11 жовтня під час виконання бойового завдання загинув криворіжець Олексій Леонтьєв. Від жовтня цього року воїн не виходив на зв’язок, його вважали безвісти зниклим, але рідні все ж не втрачали надії. На жаль, днями батьку Олексія повідомили про загибель сина.

Олексій Анатолійович пішов до військкомату з самого початку війни, але досвідченому ремонтнику неодноразово відмовляли. Завдяки своїй наполегливості та рішучості, Олексій таки став у стрій, щоб не віддати Батьківщину на поталу. Стримувати ворога йому доводилося спочатку поблизу рідного Кривого Рогу, згодом – на інших гарячих напрямках.

Тяжку звістку про втрату повідомили на руднику Суха Балка, де працював Олексій Анатолійович.

«Електрослюсар сервісного управління рудника відрізнявся відповідальним ставленням до виконання виробничих завдань. Його працьовиті руки відновлювали технологічне шахтне обладнання – вагонетки. Завдяки високому професіоналізму Олексія, полагоджене устаткування отримувало «нове» життя й надалі використовувалося на гірничих горизонтах. Серед колег Олексій користувався повагою, довірою. Він цінував дружні стосунки й завжди допомагав товаришам», – шанобливо відгукуються про колегу на підприємстві.

Прощання з загиблим Героєм відбудеться 22 грудня о 10:00 за адресою вул. Ракітіна, 12.

Вічна слава хороброму сину Криворіжжя!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі