asd

Всі новини про життя міста

Криворізькі 2 тисячі учнів і 16 педагогів стали призерами та переможцями Всеукраїнських та обласних олімпіад (фото)

Криворіжці вражають різномаїттям своїх талантів.

Так, на Всеукраїнському конкурсі екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу», Аріна Ігнатова, учениця 5 Б класу Криворізької гімназії №91, в якій розташований Зразковий музей бойової слави, зайняла ІІ місце.
«З початку війни у Кривому Розі, як і у багатьох інших містах України, освітній процес було переведено в онлайн режим. У реаліях воєнного часу місто робить все можливе для того, щоб діти продовжували отримувати якісні знання з усіх шкільних дисциплін. У всіх закладах міста на високому рівні була організована дистанційна форма навчання. Як результат – криворізькі учні демонструють відмінні результати на Всеукраїнських олімпіадах та Міжнародних конкурсах. Я вдячний нашим педагогам та учням за їх спільну роботу, за те, що навіть в умовах війни вони представляють та славлять наше місто. Ми кожного дня моніторимо безпекову ситуацію для того, щоб з 1 вересня відновити навчальний процес в режимі офлайн», – підкреслив мер Кривого Рогу Юрій Вілкул під час відвідування цього музею.
Директор гімназії №91 Тетяна Бєлікова зазначила: «Гордістю нашого закладу є музей бойової слави, відкритий у 2001 році. У 2008 році наш музей отримав Почесне звання «Зразковий музей» Увесь цей час він не припиняв своєї роботи й поступово поповнювався новими експонатами. У фондах музею зберігається майже 700 експонатів, які розміщено в 6 експозиційних розділах. На базі музею діють екскурсійні групи учнів «Кореспондент», «Аналітик», «Архівіст», «Горизонт», «Пошук», та пошуковий загін «Соколята».
Аріна Ігнатова, переможниця Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів сказала: «Конкурс мені дуже сподобався. Кожного дня ми з Валентиною Анатоліївною – це мій вчитель історії та керівник нашого музею, ретельно готувалися. Мені подобається бути екскурсоводом, я є екскурсоводом групи «Горизонт» при нашому музеї. Люблю розповідати іншим про ті чи інші історичні події».
У криворізьких школах діють 36 музеїв різних напрямків та профілів, серед яких 12 – мають звання «Зразковий музей». В етнографічних, природничих, історичних, музеях бойової слави та музеях історії шкіл представлено культурно-історичну спадщину Криворіжжя.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі