test

Всі новини про життя міста

Криворізькі правоохоронці викрили чоловіка, причетного до незаконної вирубки лісу

Фігурант без дозвільних документів у лісі на території Криворізького району спилював дерева. Сума збитків, завданих державі – понад 150 тисяч гривень.

Про це повідомили у Криворізьке районне управління поліції

Незаконну діяльність викрили і задокументували поліцейські відділення поліції №4 Криворізького районного управління поліції за участі співробітників Криворізького лісництва. Поліцейські встановили, що минулого року зловмисник за допомогою бензопили спилював дерева акації, але встиг втекти з місця злочину. 22 травня 34-річний містянин вирішив повторити спробу, однак, спиливши дві акації, був викритий працівниками лісництва та правоохоронцями.

Всі речові докази поліцейські вилучили.

26 червня слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, 4 ст.246 (незаконна порубка дерев у захисних насадженнях, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
19 годин тому

А тепер до огидного. Ви ж в курсі, що в Україні вирішені всі питання з фінансування армії, соціальні проблеми забуті всіми – пенсіонери не знають, куди зайві гроші тратити, вчителі ще досі від своїх $4.000 на місяць в шоці. Можна тепер зробити маленькі приємності своїм прислугам.

Третьякова (голова комітету соціальної політики, близька до Єрмака слугиня, авторка концепції про неякісних дітей у простолюдів і потребу катрації осіб з невисокими доходами) внесла проєкт перерозподілу бюджетних коштів, яким пропонує збільшити фонд оплати праці помічників нардепів з 88,4 тисяч гивень до 132 626 гривень.

Щоб зрозуміти, про що йдеться. Це щомісячні витати на помічників одного нардепа. Може там щось тепер поміняли, але звично положення передбачало, що депутат може мати 4 помічників на держслужбі з доволі високим рангом десь рівня вище голови РДА. На них повинен ділити цей фонд. Нічогенько так виходить для масажисток, водіїв, охоронців. Ні, бувають і мудрі експерти, але це рідко і не в слуг. Ще може за договором дати зарплату парі помічників не з держслужбою (це ті, які без вищої освіти). А решта до 30-ти (чисельність деколи змінюють) – це так звані позаштатні – там саме посвідчення є інструментом для заробляння грошей.

підозрюю, що мотивом винагородити прислугу слуг стала інформація про оту ватницю й сепарку помічницю їхнього Ніколи Тіщєнка. Пригадуєте дамочку, яка організовувала провокацію, яка продовжилася побиттям військового? Як же такі кадри мають прозябати на нещасних 20 тисяч?! Таким треба за рахунок держави хоча б 30 з гаком тисяч платити.

сподіваюся почути від 73%фанатів населення бурхливі аплодисменти й вигуки: “Ні! Це замало” Заберіть мою платню/пенсію та добавте ще!”

піаніст 95
13 годин тому

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв’язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста?

Це розслідування стало б сенсацією у будь-якій демократичній країні – власником телеграм-каналу Джокер, який дискредитує та вимагає гроші з провідних українських компаній, і без краю лестить президенту Володимиру Зеленському та голові офісу Андрію Єрмаку, виявився Роман Кравець, 153-й номер у списку партії Слуга народу.

Телеграм-канал “Джокер” не є відомим медіа – 270 тисяч підписників, більшість людей про нього не знають, реклама в українському телеграмі копійчана. Але знають про канал власники багатьох бізнесів – саме у “Джокера” з’являється дискредитуюча інформація проти багатьох українських компаній, завжди без доказів та свідчень, і після таких публікацій силові структури починають створювати проблеми підприємцям. На телеграм-каналі встановлені розцінки на припинення дискредитуючої інформації – біля 400 тисяч доларів. Звичайно, таких грошей ніхто б не платив, якби після брудних публікацій силові структури не починали б проти бізнесу слідчі дії. Наприклад, “Джокер” веде компанії проти таксі “Уклон”, “Цитрус”, “Стилус”, ТехноЇжак” і так далі.

Завдяки розслідуванню стала відома особистість шантажиста, який заробляє на здирництві спільно з силовиками – це 29-річний Роман Кравець, 153-й у списку партії Слуга народу (до парламенту на даний момент пройшло 147 депутатів по списку Слуг, тож до влади Кравець ще не обраний). 29-річний Кравець на фронт досі не пішов, він веде розкішний образ життя у тилу, але його незрозумілі джерела доходів чомусь не цікаві правоохоронцям. До речі, за даними розслідування, Джокер взагалі виступає проти мобілізації в Україні і розповсюджує російські наративи.

Кравець придбав кілька автомобіля преміум-класу, зокрема 7 березня 2024-го року придбав Lexus LX 600. Раніше він придбав такий саме розкішний Mercedes-Benz S 550.
Кравець користується апартаментами у центрі Києва у одному з найдорожчих житлових комплексів “Чикаго”, 5 разів під час війни виїжджав за кордон, у тому числі відвідав боксерський поєдинок Усика та Ф’юрі у Саудівський Аравії.

Роман Кравець має цілодобову охорону з чотирьох бійців, які захищають його тіло у Києві. Наразі Кравець відпочиває у Нідерландах. Кравець не приховує, що дружить з головою фракції Слуга народу Давідом Арахамія. На його телеграм-каналі – потоки лестощів та вихвалянь Зеленського та Єрмака. За це влада допомагає йому шантажувати підприємців, бути учасником фактчно здирництва???

Якщо Зеленський та дЄрмак не дадуть оцінку діям Кравця, це буде наочна демонстрація українському суспільству та усьому світу, що саме українська влада та сам президент очолюють корупцію в Україні, та навіть після викриття роблять вигляд, ніби нічого не сталось, і значить, що злочини шантажистів будуть продовжуватись.