asd

Всі новини про життя міста

Криворізькі школярі співпрацюють з космічним Центром NASA у Флориді (фото)

Команда юних науковців перемогла в Міжнародному конкурсі шкільних експериментів. Тож тепер наукові напрцювання дітей будуть продовжувати виконувати астронавти.
Юні науковці Дніпропетровщини (команди з Дніпра та Кривого Рогу) вибороли перемогу серед 2 тисяч 300 проєктів, відправлених з усіх куточків світу на Міжнародний конкурс шкільних експериментів.
“Їм по 15-17 років. А вони вже відправили у космос свої напрацювання.  
Привітав вихованців Дніпропетровського відділення Малої академії наук. Діти перемогли в Міжнародному конкурсі шкільних експериментів. Було майже 2,3 тис проєктів з Америки, Канади та України. Від кожної країни обрали по два переможці. Серед них – наші. Команди з Дніпра та Кривого Рогу.   
Їхні мінілабораторії полетіли до міжнародної космічної станції на кораблі SpaceX Dragon. За стартом ракети МАНівці разом із науковими керівниками спостерігали на майданчику космічного центру NASA у Флориді.  
Астронавти на орбіті виконують інструкції хлопців та дівчат. Проводять досліди із отриманими пробірками. Далі матеріал повернуть назад. Можна буде порівняти результати експериментів на землі та в космосі. 
Безмежно пишаюся! 
P.S. Дякую за привезений із США Прапор України. На ньому слова підтримки від директора освітньої програми центру NASA імені Кеннеді, доктора Джеффа Гольдштейна”, – привітав юних науковців зі значущою перемогою голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі