test

Всі новини про життя міста

Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC запрошує стати частиною Клубу 100!

Клуб 100 – це спільнота людей, які підтримують діяльність центру добровільним щомісячним внеском, а команда центру розподіляючи ресурс має можливість створювати культурні проєкти.

Проєкти, які створює команда центру, допомагають зруйнувати міф про Кривий Ріг як виключно промислове місто, створюючи альтернативні заходи для містян, KRCC не тільки пропонує альтернативні засоби відпочинку, але й вписує місто на мапу загальнонаціонального культурного ландшафту.

За останній рік команда Криворізького Центру Сучасної Культури / KRCC організувала понад 4 виставкові проєкти, 6 майстер-класів для дітей та дорослих, започаткувала серію нетворкінгових зустрічей для представників_ць креативних індустрій міста “Культурна Пʼятниця” та втілила 4 зустрічі, провела 3 прямих ефірів в інстаграмі в рамках формату Let’s Talk: Культура. Люди. Ідеї, випустила подкаст Анатомія Особистості, провела 4 події освітні події, звісно благодійний фестиваль міської культури КривБаз, в рамках якого відбувся лекторій з відомими представниками_цями культури, мистецтв, моди, а також серія мотиваційних  лекцій. Звісно музична вистава від всесвітньо відомого театру Дах стала яскравою подією квітня.

Над всім цим для вас працюють:

Катерина Левченко – СЕО центру, ідейна натхненниця та мотор KRCC. Всі найбожевільніші ідеї, які Катерина привносить в наше розмірене життя реалізовують:

Женя Лаптій та Кароліна Маковська — проєктні менеджерки, які забезпечують креативну реалізацію кожної ідеї.

Святослав Михайлов – комунікаційний та SMM менеджер. Всі комунікацій прояви, відповіді на ваші коментарі, згадки в медіа і навіть цей текст – проходить через Святослава.

Вадим Марков – графічний дизайнер. Ретельно аналізуючи завдання Вадим створює неповторний візуал, який передає атмосферу наших заходів.

“Такою не великою командою ми взялися за амбітну мету, але без вашої участі нам не впоратись. Тож запрошуємо вас у суботу, 28 травня о 18:30, в Дія Бізнес (вул. Петра Калнишевського, 1, Кривий Ріг), там ми можемо познайомитись ближче, а у вас буде можливість стати постійним партнером KRCC вступивши в клуб 100.

Ставши членом Клубу 100, ви відчуєте, як ви стаєте частиною пульсуючого культурного життя нашого міста. Ваша підтримка дозволить нам разом активно протистояти стереотипам, що обмежують уявлення про Кривий Ріг, і сприятиме реалізації нашої культурної місії. Ви матимете змогу брати участь у наших заходах, впливати на їхній розвиток та вносити свій внесок у формування культурного обличчя нашого міста.

Подія з презентацією Клубу 100 організована Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC спільно з Racurs Records”, йде мова у повідомленні KRCC.

Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC — громадська ініціатива, покликана розвивати культуру, мистецтво, креативні індустрії у Кривому Розі. Місія центру — розвинути культурний потенціал Кривого Рогу, створивши стимулююче середовище для креативних індустрій, через діяльність інституції KRCC.

Rakurs Records — нещодавно відкрита, інноваційна та сучасна студія звукозапису у Кривому Розі та медіаплатформа на YouTube. Візитною карткою студії є технічне оснащення аналоговими та цифровими приладами, що історично зарекомендували себе у світовій музичній індустрії від Frank Sinatra до Radiohead. Додатково Rakurs Records має велику базу якісних музичних інструментів та мікрофонів на будь-який смак та стиль музики. Rakurs Records — це студія від музикантів – музикантам та слухачам, з любов’ю та розумінням музики.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи