Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Криворізький Музей Михайла Мармера став співорганізатором літнього табору для криворізьких підлітків у Віслі (фото)

Успішна співпраця Криворізького музею культури єврейського народу та історії Голокосту «Музей Михайла Мармера» і польської Спільноти Drzewe Oliwne триває вже не один рік. Завдяки йому криворізькі діти мають можливість оздоровитися та відпочити у літньому таборі у курортному місті Вісла Сілезького воєводства.

Про це повідомила директорка Музею Світлана Піддубна.

Поточний рік не став винятком. З 28 липня по 6 серпня гостинна родина пані Хані та пана Густава Чесларов привітно приймала наших підлітків.

Програма перебування в таборі дала дітям можливість оздоровитися, оскільки включала піші походи в гори, активні ігри на повітрі, відвідування басейну; здобути нові знання на інтелектуальних уроках з історії Танаха, які проводила чудовий педагог пані Агата Рижевич; удосконалювати розмовну англійську на заняттях з паном Кардіаном – викладачем із Канади; а також активно відпочивати. Підлітки здійснювали екскурсії містами Польщі, знайомилися з цікавими музеями, побували в Енержі-Ландії, де цілий день каталися на американських гірках. Словом, програма була настільки насиченою цікавими подіями, що час пройшов дуже швидко. На жаль, подорож підійшла до завершення, що спричинило долю суму в учасників.

Підлітки повернулися додому втомлені, але щасливі, сповнені яскравих позитивних емоцій.

“А ми пишаємося тим, що маємо чудових партнерів у Польщі. До наступної зустрічі у дивовижній Віслі!” – зазначила Світлана Піддубна.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі