asd

Всі новини про життя міста

Криворізький поліціянт Костянтин Растемяшин врятував з-під завалів шістьох людей у Бахмуті

Криворізький поліціянт Костянтин Растемяшин, разом із побратимами, врятував з-під завалів шістьох місцевих мешканців на Донеччині.

Торік 32-річного старшого дільничного офіцера направили служити до Бахмута. Майже пів року він ніс службу на блокпосту на околицях міста, за кілька кілометрів від лінії фронту. Під ворожими обстрілами він разом з колегами надавав допомогу місцевим жителям в евакуації, піклувався про містян, доставляючи їм продукти та питну воду.

«Моторошно дивитись на людей, які втратили близьких, залишилися без житла, бачити страх в очах дітей, побиті снарядам будинки.  Іноді доводилося надавати домедичну допомогу людям, які постраждали від обстрілів. Одного разу військові рф почали обстрілювати з артилерії будинки. Не гаючи ні секунди, ми побігли на крики людей, які просили про порятунок. Потрібно було діяти негайно. Разом з товаришами ми почали діставати шістьох потерпілих з-під завалів, – згадує ті трагічні події Костянтин.

Рятівникам довелося використовувати підручні засоби та фіксувати переломи палицями. Для зупинки кровотеч накладали пов’язки. У цей час знову почався обстріл, тож людей швидко перенесли в автомобіль та доправили до лікарні.

У криворізькій поліції кажуть: пишаються самовідданою службою Костянтина Растемяшина та дільничних офіцерів відділень № 1, 2, 8, які стримували навалу окупантів.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі