Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Кривий Ріг накрило негодою і густим димом пожеж: падають дерева, горить трава

Недобрий понеділок. Кривий Ріг накрило вітряною негодою і густим димом пожеж. Штормові пориви кидають великі гілки та дерева на дорогу, відривають частини старих віконниць та балконів. На Старовокзальній повалене дерево обірвало дроти і завалило паркан.

У місті від ранку палають численні пожежі, ймовірно, з лихої руки паліїв. Горить трава, роздмухане вітром полум’я шириться до житлових будинків, палають старі будівлі. Бригади вогнеборців докладають необхідних зусиль до ліквідації масових займань.

Досі вирує пожежа на вул. Старовокзальній, 103 у Центрально-Міському районі (Гданцівка), де від горілої трави спалахнула покинута споруда. Вогонь поповз на 300 кв. метрів, пожежа далі набирає обертів. Великий стовп диму суне у бік дачного кооперативу. Зайнялося також на вул. Кропивницького в Покровському районі. На мікрорайоні 2-й Східний вщент вигоріли схили прилеглої лісосмуги. Там вогонь уже вдалося локалізувати.

Будьте сьогодні вкрай обережними, не ходіть під балконами та вивісками, закривайте вікна та кватирки від в’їдливого диму.

Джерело: ТРК Рудана

фото, відео: місцеві пабліки

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи