Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Кривий Ріг отримав підтвердження загибелі криворізького воїна, бійця «Азова» Максима Грачова

Кривий Ріг отримав ще одну тяжку звістку – підтвердження загибелі криворізького воїна, бійця полку «Азов» Максима Грачова. Наш 33-річний земляк з позивним «Сіма» загинув ще торік, 7 квітня 2022 року, поблизу Маріуполя, але тільки тепер про це стало відомо достеменно. 

Гірку новину повідомили на руднику “Суха Балка”, де Максим працював гірником.

У 2015 році прохідник рудника став до лав Національної гвардії України. Захищати незалежність країни Максиму доводилося у найгарячіших точках.

“Торік, на початку квітня, військовий славетного полку Азов, перебуваючи в госпіталі після поранення, ще виходив на зв’язок з рідними. Згодом він попередив дружину, що йде на виконання завдання. Відтоді – жодних звісток від захисника. Минулого тижня рідних сповістили, що Максим Олегович Грачов, старший солдат батальйону спеціального призначення полку “Азов” загинув 7 квітня 2022 року поблизу Маріуполя”, – поінформували на руднику.

За виявлену мужність, звитягу та відданість, нашого Героя,старшого солдата батальйону спеціального призначення полку Азов, нагороджено посмертно орденом «За мужність».

Вічна пам’ять і доземний уклін Максиму за його подвиг!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі