Всі новини про життя міста

Кривий Ріг простився з Олександром Нидосіком, який загинув на Херсонщині

2 грудня відбулася прощальна церемонія за мешканцем Кривого Рогу – Олександром Нидосіком. Чоловік до останнього подиху захищав українську землю, за яку віддав найцінніше – життя. Боєць загинув у війні з російськими терористами на Херсонщині.

2 грудня розпочалася траурна панахида за загиблим військовослужбовцем Олександром Нидосіком. Мешканці Кривого Рогу зібралися на Центральному кладовищі, аби проститися з мужнім сином України. Там священнослужитель провів церемонію відспівування. Після чого свій вічний спочинок чоловік знайшов в українській землі. Поховали військового під українським стягом в секторі почесних поховань. Віддати останню шану Олександру прийшли близькі, рідні, друзі та бойові побратими. 

«Хай Господь благословить Олександра та всіх воїнів. Ці люди віддали найбільше – це життя, заради нас, заради свого народу, заради своєї сім’ї. Вони своїми подвигами та життями захистили нас, щоб ми могли працювати та жити. На жаль, ми втрачаємо найкращих», – зазначив священнослужитель отець Вадим.

«Олександр був добрим та чуйним хлопцем. Ще в школі завжди брав участь в спортивних заходах, був активним. Після початку війни, пішов одразу на захист, не чекав повістки. Шкода чоловіка, міг ще багато чого зробити. Але перемога все одно буде за нами!», – сказав товариш загиблого Андрій Маненко.

Олександру Нидосіку був 51 рік, чоловік мешкав в Покровському районі Кривого Рогу. Був відданим патріотом України, тому пішов на захист своєї держави добровольцем ще в перші дні повномасштабного вторгнення російських військ на українські території. Служив в лавах радіорозвідувального взводу розвідувальної роти 96-го піхотного батальйону 60 Інгулецької бригади. Захищав південні кордони держави, але життя чоловіка обірвалося. Загинув військовий 26 листопада біля населеного пункту Червоний Маяк Херсонської області. У мирний час криворіжець працював на підрядних будівельно-ремонтних організаціях на об’єктах «АрселорМіттал Кривий Ріг». Без чоловічої турботи залишилися мати та дружина захисника, а без батьківської підтримки – син. За життя Олександр обіцяв, що обов’язково приїде на весілля своєї дитини, але його обіцянки не дали дотриматись окупанти.

Джерело: Перший міський. Кривий Ріг

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи