Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Мерія Кривого Рогу привітала будівельників (фото)

У другу неділю серпня працівники будівництва відзначають своє професійне свято – День будівельника. Мер Костянтин Павлов привітав фахівців та ветеранів будівельної галузі й вручив міські відзнаки.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

У Кривому Розі в рамках реалізації  Стратегічного плану розвитку міста та Програми капітального будівництва щороку реконструюються та зводяться нові об’єкти, створюються комфортні умови для проживання та належного медичного обслуговування жителів.

«Все, що є довкола нас, так чи інакше пов’язано із фахівцями будівельної справи. Постійно у місті реалізуються нові та корисні для криворіжців будівельні проєкти  в галузі комунального господарства, транспортної інфраструктури, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту. Ваша діяльність – це реальний внесок в оновлення та покращення нашого рідного міста», – підкреслив Костянтин Павлов.

Олімпіада Фарафонова, голова Криворізької галузевої організації профспілок працівників будівництва та промбудматеріалів зазначила: «У професії «будівельник» працюють люди, які пов’язали своє життя із творчістю. Це – нелегка праця і величезна відповідальність. Адже ми трудимося задля рідного міста і його жителів, ми тут живемо і хочемо бачити Кривий Ріг гарним, комфортним та ошатним». 

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі