asd

Всі новини про життя міста

Мешканці Кривого Рогу поскаржилися на урядову «гарячу лінію» та повідомили про каналізаційний сморід (фото)

Processed with VSCO with a6 preset

Зіткнувшись з бездіяльністю місцевих чиновників, криворіжці звернулися до урядовців. І – «сморідна» справа рушила з місця.

Як повідомляє ГО «Досить труїти Кривий Ріг», їхні спеціалісти разом з інспекторами Державної екологічної інспекції України взяли участь в роботі спеціальної створеної комісії:

«Мешканці Кривого Рогу звернулись на гарячу лінію зі скаргою, що неподалік їх житла з каналізаційного колодязя в річку Саксагань періодично течуть каналізаційні стоки та шириться нестерпний сморід. А Кривбасводоканал не реагує на їх звернення.

Ми поспілкувались з місцевими жителями, а також представниками КП “Кривбасводоканал” та Виконком Тернівської районної у місті ради .

Колодязь пообіцяли закрити і в подальшому слідкувати, щоб відходи не потрапляли в річку.

ГС “ДТКР” планує і надалі співпрацювати з держорганами, щоб запобігти забрудненню довкілля.

На зворотному шляху разом з інспекторами ДЕІ ми заїхали в Балку Калетіна. Нещодавно тут були вкотре зафіксовані скиди каналізації у водойму, що спричинили масову загибель риби. Спільні дії ДЕІ та громадськості призвели до бажаного ефекту: сьогодні з труби нічого не тече, ситуація поліпшується, що не може не тішити. До того ж працівники каналізаційної насосної станції Кривбасводоканалу знають, що за їх діяльністю уважно стежать і держоргани, і громада».

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі