asd

Всі новини про життя міста

Мешканці постраждалої від ракетного удару криворізької багатоповерхівки отримали сертифікати (фото)

Рашисти щоденно наповнюють життя українського народу трагедіями. Так, у Кривому Розі в ніч на 13 червня 2023 року ворог здійснив ракетну атаку: одна з ракет влучила у житлову п’ятиповерхівку.
В результаті цього влучання 11 людей загинули та ще 28 отримали поранення, житловий будинок на 80 квартир отримав значні пошкодження, втрачено майно мешканців.
Але криворіжці невтомно доводять, що готові підтримати один одного у будь-якій скруті.
“За ініціативи мережі магазинів “EVA” та Благодійний фонд “КОЛО”, сприяння заступника голови Металургійної районної у місті ради пана Олександра Кучера та підтримки Благодійного фонду Громадська ініціатива мешканців Кривбасу надано грошові сертифікати постраждалим родинам на придбання необхідних товарів, збір коштів на які відбувся завдяки небайдужим клієнтам магазинів “EVA” в Дніпропетровській області з 14 по 30 червня 2023 року. Благодійні внески у сумі 184 233 грн стануть суттєвою допомогою в складний для цих родин час.
Дякуємо всім, хто не залишився осторонь від цієї біди, долучився до збору та поділився частинкою свого тепла та підтримки. Разом до Перемоги!”, – розповіли про ще одну добру справу в БФ “Громадська ініціатива мешканців Кривбасу”.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі