Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Мешканка Довгинцівського району долучилась до щорічного патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України» (фото)

Міністерство у справах ветеранів України організувало проведення щорічного патріотичного забігу в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» є одним з форматів вшанування подвигу тих, хто віддав життя, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, і спосіб подяки рідним полеглих Героїв.

Слід зазначити, що до патріотичного забігу на дистанції 2 км долучилась мешканка Довгинцівського району. Учасниця пробігла обрану дистанцію під номером 33577 із закріпленим на футболці іменем загиблого Захисника Єгора Біркуна, який віддав життя в боротьбі за територіальну цілісність України.

Єгор Біркун – країнський майстер змішаних єдиноборств та військовик, старший солдат Збройних сил України, учасник російсько-української війни, що трагічно загинув під час російського вторгнення в Україну в 2022 році. Похований 8 серпня 2022 року на Центральному кладовищі міста.

У 2022 нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, зразкове виконання службового обов’язку.

В місті Кривий Ріг перейменовано на честь Єгора Біркуна колишню вулицю Водоп’янова на мікрорайоні Східний-1.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи

Популярні новини