asd

Всі новини про життя міста

Микола Азаров вручив ключі від двокімнатної квартири криворізькому боксеру Євгену Хитрову

Прем’єр-міністр України Микола Азаров вручив ключі від двокімнатної квартири у Кривому Розі криворізькому боксеру Євгену Хитрову, який став чемпіоном світу з боксу у ваговій категорії до 75 кг і отримав ліцензію на участь у ХХХ Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні (Великобританія).

Ключі від квартир Глава Уряду також вручив переможцям та призерам чемпіонату світу з боксу-2011 – Василю Ломаченко, Тарасу Шелестюку, Олександру Усику, Денису Берінчику, а також головному тренеру збірної України з боксу Дмитру Сосновському.

Прем’єр-міністр зазначив, що захоплюється збірною України з боксу: «Ми раді за вас і зробимо все, що від нас залежить, щоб покращити умови підготовки спортсменів».

Для довідки: З 26 вересня по 8 жовтня 2011 року в Баку (Азербайджан) проходив чемпіонат світу з боксу серед чоловіків. За підсумками змагань Національна збірна України посіла перше командне місце з 5-ма нагородами в активі. Золотими медалістами стали: Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк, Євген Хитров та Олександр Усик, «срібло» отримав Денис Берінчик.

 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі