Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Молодший приревнував до старшого: у Кривому Розі жінка опинилася в тюрмі

5 вересня 2022 року зранку двірничиха опинилася в гостях у свого знайомого, де стали розпивати алкоголь. Удвох їм стало скучно, а тому жінка зателефонувала ще одному чоловікові, якого запросила скласти їм компанію.

Новий гість прийшов не з порожніми руками, тому посиденьки затягнулися до глибокої ночі. А далі в квартирі стало занадто гучно.

Причиною сварки стали ревнощі: молодший приревнував жінку до старшого. Останній, щоб уникнути конфлікту, пішов спати, проте спокійно відпочити не вдалося.

Суперник накинувся на нього з кулаками, а на захист невинного стала їх пасія. Жінка вхопила ножа й нанесла близько 7 ударів по тулубу, а потім вигнала скривавленого з квартири.

Ледве дійшовши до сусідів, потерпілий попросив о 3-й годині ночі викликати для нього поліцію та швидку допомогу. Медики ушпиталили пораненого відразу на операційний стіл, а стражі порядку затримали винуватицю.

Лікарі КНП «Криворізька міська лікарня № 16» КМР» встановлено діагноз: «Множинні колото різані поранення. Проникаюче поранення грудної клітини справа з ушкодженням правої легені. Напружений пневмоторокс справа. Проникаюче ножове поранення черевної порожнини з ушкодженням круглої зв`язки печінки. Колото різані рани тулуба».

На підставі висновку слідчій резюмував попередню правову кваліфікацію за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України – як закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, якщо особа виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, але кримінальне правопорушення не було закінчено з причин, які не залежали від її волі. Пізніше правопорушення перекваліфікували на ч. 1 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

11 червня 2024 року Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу призначив громадянці покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років та сплату за судові експертизи 1 510 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі