asd

Всі новини про життя міста

Мотоджинси by Shima – вдалий вибір

Жоден мотоцикліст, не пройде повз якісні мотоштани. Бо, по-перше, вони мають дуже стильний вигляд. По-друге, вони здатні захистити мотоцикліста від зовнішніх факторів, примх погоди та навіть убезпечити від травм під час падіння з мотоциклу та зустріччю з дорожнім покриттям. Так на 100% людину не убезпечить навіть дуже міцна мотоекіпіровка. Але все-таки, якщо амуніція підібрана правильно, травмувань точно не буде, хіба що легкі подряпини.

Виробники пропонують різні варіації на тему мотоштанів, але якщо говорити про одні із самих популярних, то цемотоджинси Shima і консультанти інтернет магазину МотоСтиль готові це підтвердити, так як доказом служать часті запити покупців та статистика продажів.

Якими бувають мотоштани і чому мотоджинси то круто?

Мотоштани, так само як і куртки, поділяються за матеріалами, з яких виготовляються. Традиційно виділяють моделі:

  • Шкіряні;
  • Текстильні;

Мотоштани зі шкіри ідеально підходять для досвідчених байкерів які їздять на великих швидкостях. Це чудова альтернатива професійному трековому комбінезону, в якому в умовах міського трафіку їздити незручно. Шкіряні мотоштани, як і куртки, міцніші на стирання, вирізняються гарним вологозахистом, приємно облягають тіло, мають чудовий вигляд, безперечно, в них тепліше на початку і наприкінці сезону.

Однак такі штани важчі за текстильні аналоги, через щільність матеріалу вони мало дихають, навіть за умови наявності перфорованих вставок. Шкіряні вироби потребують багато уваги до догляду за собою. А от випрати їх не вийде.

Саме тому експерти радять звернути увагу на мотоджинси і особливо на моделі by Shema.

Мотоджинси мають дуже широкий модельний ряд і широку сферу використання. Великий плюс текстильних мотоштанів у їхній універсальності. По-перше, вони ідеально підходять для катання на мотоциклі, так як це не простий джинс, а спеціальний покращений денім з армованими волокнами. По-друге, в таких штанях можна і на мотоциклі кататися і повернутися в офіс та навіть на зустріч з друзями піти. До речі, виробник пропонує як чоловічі серії так і жіночі. Причому жіночі мотоджинси виконані з урахуванням всіх особливостей жіночого тіла. В результаті гарантований максимальний комфорт і безпека на високому рівні. Щодо безпеки, то величезна кількість комбінацій для прошивки найбільш вразливих місць роблять покупку мотоджинсів дуже вигідним рішенням.

Мотоджинси легші за шкіряні, не утруднюють рухи під час ходьби. Ще до переваг варто віднести зносостійкість, простоту догляду та можливість бути випраними. Не дивно що мотоджинси стають все більш популярними і якщо і не витісняють класичні шкіряні мотоштани, то наздоганяють їх по затребуваності і частоті придбання. Ну а виробники в тому числі Shima пропонує мотоджинси у великому різноманітті і кращі моделі представлені на сайті інтернет магазину MotoSyle.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі