Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Мріяв відсвяткувати Перемогу. У Кривому Розі попрощалися з оборонцем Максимом Петьковим

У Кривому Розі нині попрощалися з полеглим оборонцем Максимом Петьковим. Чоловік був мобілізований до війська у квітні 2022-го року, служив стрільцем-санітаром. 27 березня росіяни обірвали його життя під Урожайним на Донеччині.

Не стримує сліз за полеглим побратимом військовий Андрій Кравченко, з яким Максим воював на Донецькому напрямку.

«Це була людина, яка завжди приходила на підмогу. Якщо попросиш – зробить обов’язково. Відмінний був механік, без нього у нас би весь транспорт стояв нерухомо. Востаннє бачилися, коли приїжджав у відпустку, тоді ще говорили про перемогу. Ми дуже хотіли їх здолати і після цього гарно відсвяткувати Перемогу», – пригадує Андрій.

Не вистачатиме доброго сусіда Олені Подгорній. Вони дружили й спілкувалися родинами. Спомин про чоловіка у сусідки залишився світлий – Максим завжди був веселий, безвідмовний і чуйний.

Сумує за колишнім учнем вчителька фізкультури 10-ї школи Лідія Павлівна.

«Максим у нас вчився, був добрий, ввічливий, допитливий, радісний і спортивний. Був активний на всіх шкільних заходах, добре вчився. Після 9-го класу він пішов від нас до 59-го училища. Востаннє бачилися 8-го березня, а зараз, на жаль, вже навіки проводжаємо», – тужить пані Лідія.

 Тяжке горе впало на плечі рідних Героя: матері, молодшого брата, дружини й сина.

Поховали захисника з належними військовими почестями, священник звершив чин похорону. Вічна пам’ять і слава Воїну, який віддав життя за Вітчизну свою!  

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі