asd

Всі новини про життя міста

Мріяв завжди жити у вільній Україні. На Харківщині поліг 29-річний воїн Сергій Чернявський

Кривий Ріг втратив ще одного гідного сина, сміливого бійця Сергія Чернявського. У жовтні чоловікові виповнилося 29 років, а 12 листопада російські окупанти обірвали його життя поблизу Іванівки Куп’янського району на Харківщині.

У мирні часи Сергій навчався в Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї. Після отримання диплома працював прохідником дільниці №2 ПП «Світекс», а за рік пов’язав своє життя з Криворізьким залізорудним комбінатом.

«Остання його посада на комбінаті – прохідник дільниці №6 (нарізних робіт) шахти «Покровська». За цей час проявив себе сумлінним робітником, який завжди був готовий навчатися та опановувати тонкощі обраної справи. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва», – зазначають на підприємстві.

7 грудня минулого року Сергія призвали до лав ЗСУ. Він мав гарну підготовку, адже у 2015-2016 рр. проходив військову службу.

На фронті криворіжець став стрільцем-снайпером 2-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 1-ої механізованої роти 1-го механізованого батальйону ВА А4698.

Боровся з ворогом до останнього, був мужнім і відданим воїном. Казав, що прагне жити тільки в незалежній Україні, не інакше. За те, що ми жили на свій, вільній від окупанта, землі солдат поклав своє молоде життя.

Слава Герою! Пам’ять про подвиг – у наших серцях.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі