Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Музей Михайла Мармера організував подорож до Польщі для криворізьких дітей із мамами (фото)

Музей культури єврейського народу та історії Голокосту «Музей Михайла Мармера» має давні дружні зв’язки з дивовижною родиною Ханни і Густава Чесларів (Anna і Gustaw Cieslar) та організацією польських християн Wspólnota «Drzewo Oliwne» (Оливкове Дерево).

Раніше, завдяки успішному українсько-польському співробітництву, криворізькі діти мали змогу щорічно відпочити у казковому місті Вісла (Сілезьке воєводство). Однак епідемія ковіда, а пізніше й активні військові дії в українсько-російській війні призупинило цікавий проект. Проте цього року пані Ханна та пан Густав запросили наших дітей із мамами (група 16 осіб) до Вісли для відпочинку від щоденних сирен та бомбардувань. Слід зазначити, що фінансові витрати на перебування криворіжан у Віслі, забезпечивала польська сторона.

Зустріч була теплою та радісною й обіцяла багато цікавого найближчими днями.

Так і сталося. Для української групи було організовано інтелектуальні заняття та творчі майстер-класи, які проводила одна із найкращих методистів Польщі Агата Рижевич (Agata Rysiewicz). А заслуга з організації походів у гори, басейн, екскурсій в інші міста та Чехію, належила чудовій людині – Катаржині Терефенко (Katarzyna Terefenko). Без них поїздка втратила б свій зміст. Ну, і зовсім несподіваними та приємними для учасників були подарунки: толстовки, рюкзаки та панами.

Подорож до чарівної Вісли завершилася, залишивши безліч добрих і веселих спогадів про гостинність пані Хани, пана Густава, й милих Касі та Агаті.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі