asd

Всі новини про життя міста

На 1-му Східному нині прощаються з Анжелою Чувпило – невинною жертвою російських убивць

«Завжди співчувала людям всім серцем». На 1-му Східному прощаються з Анжелою Чувпило. Російська ракета вбила 55-річну жінку поруч з рідним будинком.

В неї троє синів і донька. Любила свою сім‘ю, була надзвичайно гарною мамою, бабусею і господинею.

Анжела Чувпило ніколи не проходила повз навіть малознайомих людей. Віталася, знайомилася, розпитувала.

«У неї були ключі від підвалу, який нам служив бомбосховищем. Завжди попереджала всіх про небезпеку, а сама ось не вбереглася», – ковтає сльози давня знайома жінки Людмила Ковальчук.

Анжелу вирізняла і надзвичайна любов до тварин. Допомагала буквально всім пухнастикам. Та й  загинула вона, вигулюючи свою собаку, – згадують сусіди.

«Це – людина з великим серцем. У нас в будинку мешкає старенька бабуся – лежача. Її сини померли,  жінка залишилась одинокою. Анжела завжди нею опікувалась: годувала, прибиралась у неї», –  ділиться пані Людмила.

«Тоді, на початку 90-х були страшенно важкі часи, то вона ділилися абсолютно всім. Коли Анжела свою Танєчку народжувала, я швидку викликала. А вона потім моїй невістці дуже допомогла. Добре знаю її дітей, покійного чоловіка Сашу, дружили родинами. Дуже гарна людина, так шкода!  Проклятий руський мир!» – не може стримати сліз колишня сусідка загиблої Лілія Крутілова.

«В неї завжди була душа навстіж – для всіх. Ніколи не сумувала. Якось світло було завжди поруч з цією жінкою,  дуже комфортно. І погодьтесь, виростити чотирьох дітей – це теж подвиг. Щира була людина. Особливих статків не мала, але духовно збагатила багатьох. Люди це завжди відчували», – розповідає сусідка Людмила Данілюк.

На ґанку  мирної багатоповерхівки вже котрий день сльози, розпач і сум. Щоб вбити людину нізащо, на таке навіть звірі не здатні, – у відчаї кажуть люди.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі