asd

Всі новини про життя міста

На бойовому посту загинув нацгвардієць з Кривого Рогу Олександр Соловйов

23 квітня ракетний удар обірвав життя криворізького гірника Олександр Соловйова. Гвардієць  загинув поблизу селища  Долинське на Дніпропетровщині.  Юнаку тепер  назавжди 26…

Олександр народився у Кривому Розі. Закінчив гірничо-технічний ліцей, потім – гірничий коледж КНУ. Трудову діяльність розпочав на  КЗРК – учнем прохідника дільниці шахти «Криворізька» ( на той час – «Родіна»). Освоював горизонти підземного Кривбасу.

Після армії знову прийшов до рідного підприємства.

Під час роботи опановував  тонкощі гірничої справи, навчався у старших колег, набував знання і навички. Працював на різних ділянках – бурових робіт та слюсарно-господарській.

Останній час трудився підземним гірником дільниці №15 на шахті «Криворізька».

Юнак мав багато планів на життя, проте все зруйнувала безжальна війна.

28 березня 2022 року Олександра  Соловйова призвали до лав ЗСУ, як досвідченого бійця. Ніс службу командиром 3-го комендантського відділення 1-го комендантського взводу комендантської роти батальйону забезпечення військової частини 3102 Нацгвардії України.

23 квітня цього року життя молодого хлопця обірвав ракетний удар поблизу селища Долинське на Дніпропетровщині.

Керівництво, трудовий колектив Криворізького залізорудного комбінату щиро поділяє горе родини Олександра Соловйова та схиляє голови у великій скорботі.

«Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Нехай світлі спогади про нього залишаться у серцях рідних, колег та друзів. Ми пам‘ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя», – написали на сторінці КЗРК.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі