Всі новини про життя міста

На цвинтарі Широкої Дачі попрощалися з криворізьким воїном Олегом Мартиновим

Відспівування трагічно загиблого воїна Олега Мартинова відбулося вчора, 16 березня, на Інгульці, на кладовищі Широкої Дачі. Бійцю було 52 роки, він не дожив всього півтора місяця до 53-х.

«Це була така чудова людина, гарна душею, добра й уважна, – ділиться смутком Марія Іванівна, теща загиблого. – Він усіх любив, допомагав людям, нікому не відмовляв. Нещодавно Олег приїжджав на ротацію, на 8 березня, вітав нас, дружині квіти привіз, купив собі новий бронежилет і замовив легкий військовий одяг на літо. А довелося його в труну класти…»

Олег Григорович народився на Інгульці, закінчив школу й консерваторію. Мріяв пов’язати життя з музикою.

“Він був світлим, веселим і талановитим, грав на різних музичних інструментах. Мріяв стати музикантом, але життя склалося інакше. Служити пішов за повісткою, воював більше пів року”, – пригадує родичка Олега Мартинова, Тетяна Сергіївна.

“Ми жили дружно. Вони з родиною переїжджали в Херсонську область, але після закінчення Олегом консерваторії повернулися сюди, до батька. Найкращою людиною для мене був мій брат, що тут ще додати”, – каже Петро Валентинович, двоюрідний брат захисника.

Рідні кажуть, певний час Олег Мартинов працював викладачем, виховував дітей, а згодом перейшов на Інгулецький комбінат, де трудився водієм.

“Як призвали до армії – одразу пішов, не цурався і віддав своє життя за Україну. Підготовку проходив у 17-ій танковій бригаді”, – згадує Сергій Валентинович, двоюрідний брат.

“У Біблії написано: Немає більшої любові, ніж віддати душу свою за братів своїх, – каже сестра загиблого, черниця Соломія. – Цю любов у повній мірі виконав мій брат. Він був спокійним, добрим, любив дітей і музику. Війна так рано його забрала…”  

У полеглого бійця залишилася дружина й дорослий син. Рідним Олега Григоровича вручили синьо-жовтий прапор. Подвиг бійця відзначили нагородою «За заслуги перед містом».

Вічна пам’ять і слава героям, які захищають рідну землю від ворожої навали!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі