Всі новини про життя міста

На Дніпропетровщині протягом доби вогонь знищив понад 60 га природних екосистем (фото)

Пожежно-рятувальні підрозділи протягом доби здійснили 69 виїздів для ліквідації займань на відкритих територіях в області.

Ліквідовано 2 лісові пожежі, 56 займань сухої рослинності та 11 пожеж, де осередком було сміття.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в області.

Найчастіше загорання в екосистемах виникає через необачні дії населення або навмисні підпали.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування на природі та при проведенні господарських робіт.

У випадку, якщо помітили займання на відкритій території – слід негайно телефонувати до Служби порятунку за номером 101.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Буковель-оманский
1 місяць тому

В 2020 р Зе і слуги #рода з помпою протягнули закон про азартні ігри, обіцяючи золоте дерево на полі чудес в країні дурнів.
Результат ви бачите ..
Кришують це все Арагнидія, Тимошонка і Фіодоров.

400 мільйонів гривень !! на день програних у онлайн-казіно – це багато багато ставок по 100-500 грн. Це означає, Що багато-багато людей знову й знову витрчають свої гроші… для чого?

Очевидно. Вони хочуть швидко розбагатіти. Примара шалених грошей на шару, в їхній свідомості настільки сильна, що вони знову і знову… програють, програють, програють…

Вам це нічого не нагадує? А не нагадує вам це подію, коли от так само велика кількість людей обрала президентом країни комічного актора з серіалу, бо він гарно зіграв президента в телевізорі, а тому вони захотіли, аби саме цей актор вирішив за них у їхній країні всі їхні проблеми? Правда схоже? Навіть через багато років, втративши родича від КОВІД, а квартиру від російських ракет, ці люди так само продовжують повторювати: “Ну так не втік же! Він кращій!” Вони знову й знову роблять ставку – у свою мрію.
І от невесела думка мене навідує. Панове, ми з цими особами збираємося будувати українську демократію? Ми їхній волі і їхньому вибору довіримо наше майбутнє? Це вони мають обирати нам владу, під керівництвом якої ми збудуємо Україну наших мрій?

Тобто у нас, в нашому суспільстві… Порівняйте 50 мільярдів зі 144 мільярдами – і ви зрозумієте яке співвідношення людей відповідальних за країну, і тих для кого вибори президента – гра на удачу. Як у казино. До речі, співвідношення виходить Майже 25% на 75%. Нічого не нагадує?

Яке майбутнє оберуть нам такі спігромадяни? Як нам з такими співгромадянами розбудувати країну?

,,ваван нелохович...
1 місяць тому

Увімкнув французький канал LCI. Показують кадри після російських бомбардувань Харкова.
Кажуть, що поранені дітки: 3 місяці, півтора рочки, 8 років і 13 років. Руїни будинків, палаючі автівки, робота МНСників на завалах, кров на поранених.

Показують київське метро в 4 ранку, сповнене дорослих, дітей, котів у переносках і на руках, собак на повідках… сонні діти на руках у молодих матусь… люди співають гімн…
Кажуть, росія нарощує виробництво авіабомб, показують їх, тих 3-тонних смертельних монстрів.
Шукають шляхи допомоги Україні. Показують голосування в європейських парламентах за допомогу Україні, грошову і військову.
Дебатують. На заставці – наш синьо-жовтий прапор і український воїн в повній військовій амуніції.

Ввімкнув марахвон.
В студії жваво обговорюють теракт на масковії, в Крокусі. Кадри відповідні.
Перемикала кілька разів туди-сюди.
На LCI – майже цілий день про Україну.

На марахвоні – то крокус, то подоляк уміло мастить єлеєм Зе, розповідаючи, яку титанічну працю той працює день і ніч, і на міжнародній арені, і на всіх інших аренах; то іксперди – один ікспердніше другого, і кого ж хвалять, здогадайтесь з першого разу! Його, найвеличнішого, разом з Єрмаком і Ко.
А потім – відеокадри, де найвеличніший працює, тобто вимагає у Заходу Петріоти, почухуючи періодично ніс, що свербить.

Ох, бідна моя Україно, за що тобі все це?
Хочеться закінчити допис оптимістично, але оптимізм можу викресати в собі тільки аутотренінгом, промовляючи: «Все добре, все добре, все добре». І переглядаючи періодично французький LCI, де запевняють, що не дадуть Україні впасти.

Останні записи