Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Дніпропетровщині ще 8 тендерів винесли на розгляд робочої групи: у більшості фахівці зафіксували завищені ціни

Представники групи «Прозорість та підзвітність», яка створена при ОВА, продовжують моніторинг закупівель, що проводять в області. Звертають увагу на доцільність оголошених торгів. Зосереджуються й на вартості товарів і послуг. Зауваження саме до ціни стосувалися більшості тендерів, розглянутих на черговому засіданні. Загалом на обговорення їх винесли 8.

«Відслідковуємо закупівлі громад і районів на предмет своєчасності та цінової політики. Це принципово важливо, бо країна у війні і наші оборонці потребують технічної підтримки. Тож маємо уникати нераціональних витрат, аби якомога більше спрямовувати на перемогу. Цим і займається робоча група «Прозорість та підзвітність», – зазначив в.о. першого заступника начальника ОВА Андрій Кульбач.

Цього разу на розгляді її представників було 8 тендерів, які провели у Дніпровському, Павлоградському, Кам’янському та Криворізькому районах.

Більшість з них про ремонтні роботи. До прикладу, у підвальному приміщенні ліцею та кімнаті під облаштування медобладнання. А ще у їдальні та сховищі одного із закладів охорони здоров’я. Фахівці групи зауважили – звідусіль завищені ціни на будівельні матеріали.

Така ж ситуація із закупівлею труб для зведення водогону на Криворіжжі та послуг з ремонту, утримання мереж у Дніпровському. Натомість у Павлоградському районі одна з громад закупила вугілля. Переможець торгів запропонував його по 13,5 тис грн. за тонну. У той час, коли іншим віддає вдвічі дешевше.

Всі ці зауваження замовників попросили врахувати, аби не допустити зайвих витрат.    

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі