Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Дніпропетровщині урочисто привітали з поверненням додому олімпійців і паралімпійців (фото)

Справжня чемпіонська зустріч. У Дніпропетровській ОВА привітали з поверненням додому олімпійців і паралімпійців регіону. Тих, хто брав участь у головних змагання чотириріччя і тих, хто привіз з Парижа медалі.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Ця зустріч зігріла сяйвом медалей та добрими словами. Подякував нашим за емоції, які вони подарували своїми виступами. За кожну нагороду, кожне сходження на п’єдестал пошани. За Гімн України, який лунав на весь світ. І наш Прапор в небі над Парижем», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак.

Серед присутніх виявилася іменинниця. «З Днем народження!» проскандували паралімпійській легенді – легкоатлетці Оксані Ботурчук. Згадали найяскравіші моменти головних змагань чотириріччя.

Олімпійська призерка Лондона Анна Рижикова поділилася враженнями від Ігор в Парижі. Каже, панувала класна атмосфера, хоча й українській збірній було складно морально. Бо на Батьківщині війна. 

Легкоатлетка розповіла, що завершила сезон і буквально днями приїхала додому. Готуватиметься до наступних стартів.

«Приємно, що в області велика увага приділяється спорту. Це запорука здорової нації. Сподіваюсь, що ми будемо тільки розвиватися в цьому напрямку. Залучатимемо більше дітей до занять», – сказала Анна Рижикова.

Параплавчиня Ірина Пойда здобула у Парижі три медалі – дві срібні в особистій програмі й бронзову в естафеті.

«Кожен спортсмен мріє про олімпійські нагороди. Я щаслива, що в мене вийшло. Та ще й одразу тричі. Чесно кажучи, сама не очікувала такого результату. Здавалося, що можу тільки мріяти про це», – поділилася враженнями Ірина.

Загалом олімпійці області привезли зі столиці Франції дві медалі. На рахунку паралімпійців – 18 нагород.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи