Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Дніпропетровщині ворог атакував автівку бригади енергетиків під час ремонтних робіт (фото)

Бригада ДТЕК Дніпровські електромережі виконувала роботи на повітряній лінії у населеному пункті, наближеному до лінії фронту, де була атакована ворожими дронами.

Один з них уразив бригадну автівку, яка загорілася. На щастя, енергетики встигли укритися та залишилися неушкодженими. Щойно дозволила безпекова ситуація, їх евакуювали колеги. 

Компанія працює відповідно до спеціальної дозвільної процедури на виконання робіт для того, аби максимально убезпечити працівників. Аварійні бригади приступають до відновлення електромережі лише після того, як отримують дозвіл від Збройних сил України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Крім того, енергетики працюють в спеціальних касках та бронежилетах. 

Однак ворог не припиняє атак регіону, що часто не дає часу аварійній бригаді перебратися в безпечне місце.

Попри це, енергетики Дніпропетровщини продовжують працювати, часто ризикуючи життям для того, аби у мешканців області було світло. Протягом минулого тижня фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для понад 10 тисяч родин,  що залишилися без світла через ворожі обстріли. Електрику повернули у 14 населених пунктів, що були повністю або частково знеструмлені.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі