asd

Всі новини про життя міста

На Дніпропетровщині змінили начальника поліції

Очільник ГУНП Дніпропетровщини Анатолій Щадило пересів у крісло начальника поліції Київської області. На цій посаді він замінив Олександра Нєбитова, який став заступником голови Нацполіції.

Про це повідомили у поліції Київської області.

Як повідомляють деякі ЗМІ Дніпропетровщини (поки ця інформація офіційно не оприлюднена), на посаду очільника Дніпропетровського ГУНП призначать Олександра Ганжу – колишнього начальника Рівненського управління поліції. Він перебував на цій посаді з початку 2023 року, до того був заступником начальника ГУНП в Одеській області.

Ганжа родом з Донецької області, закінчив Дніпропетровський національний університет внутрішніх справ за фахом “правознавство” та Харківську національну академію міського господарства за спеціальністю “економіка підприємств”. Обіймав низку керівних посад у поліції Харківщини.

Як зазначає екс-начальник Кам’янського РУП Сергій Лукашов, який раніше інших повідомив про нове призначення Щадила, “начальника Поліції Дніпропетровської області наркогенерала Анатолія Щадила, Клименко вирішив сховати, після всіх його кримінальних досягнень на Дніпропетровщині, керівником Поліції Київської області”.

На думку Лукашова, “після переводу наркогенерала поліції Щадило до Поліції Київської області, ніяких змін в Поліції Дніпропетровської області не відбудеться. Виконання обов’язків начальника ГУНП покладається на найвідданішого щадилівця, Олега Сліпчука“.

Джерело: https://litsa.com.ua/na-dnipropetrovshhini-zminili-nachalnika-policiyi/

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі