asd

Всі новини про життя міста

На допомогу постраждалим від ракетного удару по Павлограду з обласного й місцевого бюджетів виділили 9 млн грн

На допомогу жителям будинків, які понівечив ворог під час ракетного удару по Павлограду, спрямували 9 млн грн. На позачерговій сесії міськради з місцевого бюджету виділили 6 млн грн. Ще 3 млн надали з обласного.

«Ми вже робили так, коли ворог атакував ракетами Павлоград у лютому цього року. Разом із місцевою владою об’єднали зусилля, аби фінансово підтримати мешканців пошкоджених будинків. Повторили цю практику й зараз, у травні. Виділили кошти з обласного та міського бюджетів», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

Він додав, що кошти закриють першочергові потреби людей. Адже у місті понівечені 24 багатоповерхівки та 80 приватних садиб. Господарі помешкань зможуть замінити вибиті вікна та двері або захистити від дощу потрощені дахи. 

«Звертаю увагу, що це не компенсація, а допомога. Люди також можуть оформити й грошове відшкодування від держави. Зареєструватися через Дію або центр надання адмінпослуг», – сказав Павлоградський міський голова Анатолій Вершина.

Очільник Павлограда наголосив, що під час ворожої атаки окрім житла людей постраждали й комунальні заклади: школи, дитячі садки, амбулаторія. Питанням їхнього відновлення займатимуться окремо.

Нині у місті працює гаряча лінія для постраждалих: 0-800-40-44-01, 095-225-41-92. Також розгорнуті пункти прийому заяв від мешканців. Туди вже звернулись майже 700 людей.

Благодійні фонди направили до Павлограда гуманітарні вантажі із будівельними матеріалами.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі