Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На фронті загинув ще один військовий із Криворізького району Павло Ліхман

3 вересня з’явилась сумна звістка про втрати серед наших захисників. На Херсонському напрямку обірвалося життя уродженця нашого району Павла Ліхмана.

Про загибель бійця повідомила у соцмережах сестра покійного Віра.

3 вересня стало відомо про загибель нашого військового, який до останнього подиху мужньо боронив країну. На Херсонському напрямку зупинилося серце Павла Ліхмана, що народився у Криворізькому районі. Чоловік також був бійцем батальйону Нацгвардії. За незалежність і свободу нашої держави чоловік віддав найцінніше ‒ життя. 

«Моє серце розбите вчорашньою звісткою. Звістка про смерть мого брата. Страшний удар, який моє серце та розум не може прийняти! Ти ще дуже молодий и не всі мрії твої збулися. Боляче навіть подумати про те, що  більше його не побачимо, не обіймимо тебе. Важко і довго ще не зможу  прийняти таку втрату. Вічна пам'ять, мій любий братик», ‒ написала у своєму дописі сестра покійного.

Такої трагічної втратою шоковані й багато користувачів у мережі, що знали загиблого. Для багатьох знайомих Павло Ліхман був хорошим другом та людиною. Згідно з дописом Наталі Маценко, чоловік одразу пішов до лав захисників України, адже був справжнім патріотом.

«Він досі там… Лежить на полі бою!!!! А вже душа пішла на небеса… Ми вічно будемо його всі пам'ятати. Хоч й серце плаче і біжить сльоза. Вічна пам'ять рабу Божому Павлу, спочивай з миром, наш Герою», ‒ відмітила у своєму дописі кума бійця Наталя.

У нашого військового залишились батьки, дружина та сини, а також безліч друзів та знайомих, які дуже сумують за ним.

Висловлюємо щирі співчуття з приводу загибелі Павла Ліхмана та величезну вдячність за його патріотизм та мужність.

 

Джерело: https://one.kr.ua/news/43122

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини