Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Херсонщині ЗСУ звільнили вже понад 90 населених пунктів, – О. Вілкул

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 24.10.22:

–  Сьогодні почався дев’ятий місяць повномасштабної агресії ворога проти нашої країни. Разом з вами, працюючи на Перемогу, допомагаючи нашим Збройним Силам, ми вистояли вже 243 дні війни, замість трьох, про які мріяли окупанти на початку вторгнення до України. І не просто вистояли, а довели усьому світу, що вміємо перемагати та обов'язково переможемо цих підлих терористів. Я дякую кожному за витримку та спокій, за роботу та підтримку. Нас не зломити, і нас не перемогти. Впевнений, Перемога обов'язково буде за нами!

–  Оперативна ситуація на нашому напрямку фронту залишається напруженою та динамічною, але її розвиток перебуває під контролем ЗСУ. За інформацією ОК «Південь», на Херсонщині ЗСУ звільнили вже понад 90 населених пунктів, в яких мешкають понад 12 тисяч осіб. Лише за цей місяць цифра збільшилася вдвічі. Усі назви населених пунктів, звільнених на нашому напрямку, зможу назвати після офіційної інформації Генштабу. У звільнених селах реалізуються комплекси стабілізаційних заходів.

–  Наші війська утримують займані позиції та наносять вогньове ураження противнику, створюючи умови для подальших наступальних дій. Наші ракетно-артилерійські підрозділи завдавали ударів по позиціях ворога, районах зосередження живої сили та техніки, у тому числі – по ворожій радіолокаційній станції «Зоопарк-1». Також сьогодні вдень підрозділами зенітних ракетних бригад збито два ударних ворожих вертольоти Ка-52 «Алігатор» у Бериславському районі Херсонщини.

Ворог продовжує завдавати ударів по населених пунктах на лінії зіткнення на Херсонщині. Але у Криворізькому та Нікопольському районах вночі та вдень обстрілів не було.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі