Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Криворіжжі чоловік 7 років не пив, а потім на 7 років сів

Ця історія почалася з того, що автовласник вирішив змінити мастило в машині та приїхав на СТО. Працівник на його звернення відповів не надто чемно, що дуже не сподобалося клієнтові.

Через декілька днів автовласник зустрів свого товариша, який наразі перебуває на війні, й вирішив з ним випити спиртного. До 25 січня, як потім зізнався обвинувачений, він 7 років не вживав алкоголь.

У магазині він зустрів ще одного товариша й поскаржився йому на зухвалого робітника з СТО. А потім, випивши, озброївся палицею, та о 18:00 уже стояв біля воріт автомайстерні. Постукав у двері – потрібний йому автомеханік відчинив, а далі після привітання гість вдарив його по голові.

Потерпілий зрозумів наміри візитера, тому схопив телефон та забіг в іншу кімнату, де теж озброївся сокирою. Але гість виявився сильнішим: вихопив сокиру й обухом розбив працівнику голову, а потім ще декілька разів ударив по ногах, спині та інших частинах тіла. Коли потерпілий втратив сили та свідомість, то забрав його мобілку, сокиру й свою палицю та пішов геть. Речові докази він викинув у вагон проїжджаючого потяга.

Потерпілого вчасно доставили в «тисячку», де йому провели ряд операцій та призначили довготривале лікування. Підозрюваного затримали.

5 червня 2024 року Криворізький районний суд Дніпропетровської області визнав громадянина  винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.186, ч. 1 ст. 121 КК України та призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років.

новини Кривий Ріг LIFE

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі