Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Криворіжжі чиновники готують школи та садочки до навчання

Днями відбулася зустріч голів громад Криворізького району, у ході якої основним питанням став процес підготовки шкіл і садочків до нового навчального року.

-Для того, щоб у школярів і школярок була можливість почати рік у школі в очному режимі, мають бути готові укриття для безпечного перебування дітей у навчальних закладах, – заявив начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Про це держслужбовець виклав допис на своїх офційних сторінках в інтернеті.

У Криворізькому районі, включно з містом Кривий Ріг, функціонує 193 школи та їх 18 філій (охоплює 76,3 тис. дітей). У дистанційній формі працює 171 заклад освіти (88%), у змішаній – 22 заклади (11%).

Крім того, громади мають забезпечити перехід дошкільних закладів освіти з дистанційної в очну форму за наявності укриттів. У Криворізькому районі налічується 232 заклади дошкільної освіти, у яких займається 19,2 тис. дітей. Дистанційно працює 65 ЗДО (28%), змішано – 164 заклади (70%). Три садочки тимчасово призупинили діяльність.

-Наполягаю на безупинній роботі зі збільшення кількості укриттів для малечі. На сьогодні 152 школи району забезпечені укриттями (149 – мають власні укриття, 3 – використовують укриття інших суб’єктів господарювання).

105 садочків району забезпечені укриттями (100 – мають власні укриття, 5 – використовують укриття інших суб’єктів господарювання), – додав Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі