test

Всі новини про життя міста

На Криворіжжі солдат захистив себе кулаком

Так склалося, що 13 травня по обіді в салоні приміського автобуса разом із пасажирами опинився військовослужбовець. Солдат із перших днів повномасштабного вторгнення служив стрільцем, тому мав сформовану позицію стосовно подій у країні.

Під час конфлікту з одним пасажиром захисник кулаком правої руки вдарив цивільного в область лівого плеча. Потерпілий відчув біль і звернувся в лікарню й поліцію.

За фактом побиття чоловіка дії солдата були кваліфіковані за ч.1 ст. 126 КК України за ознаками умисного завдання удару, що спричинив фізичний біль і не спричинив тілесних ушкоджень. Криворізький районний суд Дніпропетровської області призначив обвинувачуваному   покарання у виді штрафу у розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
1 день тому

🥀 Віталій Портников: Всі проблеми України – в результатах виборів 2019 року.

Ми йшли шляхом реформ, перетворень, суспільного оздоровлення – у 2019 році український народ зупинив це. Своїм голосуванням.

І ці люди вперто продовжують наполягати на тому ідіотизмі, який вони втілюють в життя. От в чому проблема.

,,ваван нелохович...
1 день тому

🔥 Українські хакери команди “Кібер Спротив”, відомої гучними зламами російських воєнних злочинців, компаній ВПК РФ та російських політиків ТОП рівня, передали в розпорядження міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm дампи листувань одного з 6 особистих помічників Заступника голови Ради Безпеки РФ, президента РФ 2008-2012 років Дмітрія Мєдвєдєва.

🔥 Як пояснили хакери, злам листувань оточення Дмітрія Мєдвєдєва відбувся ще на початку 2024 року і протягом 6 місяців скриньки перебували на постійному моніторингу. Частина отриманої інформації на даний час не підлягає розголошенню та використовується в інтересах Сил оборони України. Але частина даних, які можуть бути цікавими для широкого кола міжнародного співтовариства, ексклюзивно оприлюднені на сайті міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

🔥