Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Куп’янському напрямку віддав життя за наше майбутнє криворіжець Олександр Дишко

Біля 9-го будинку по вулиці Софії Перовської сьогодні прощалися з захисником Олександром Дишком. Воїн загинув 14 серпня на Куп’янському напрямку, біля с. Берестове.

Біля труни Героя – його згорьована мати Олена. Син був її гордістю.

«Його призвали у листопаді 2022 року, – згадує мати. – «Я йду туди заради доньки і вас усіх», – сказав Олександр. Пройшов гарячі точки: Бахмутський напрямок, Часів Яр. Ми спілкувалися в месенджері за півтори години до його загибелі. Писав, що в нього все добре. Був працьовитий і дуже добрий, мав багато друзів. Захищав нас, скільки міг…»

До війни чоловік працював зварювальником, трудився у «Кривбасшахтозакритті», «Рудомайні», «Тепломережі». За що не брався, все у нього виходило, бо докладав зусиль, щоб зробити роботу якісно, – кажуть друзі.

Андрій Гусаков працював разом і з батьком Олександра, і з ним самим.

«7 років ми разом працювали. Гарний хлопчина, добросовісний, спеціаліст хороший. Ми вже батька його поховали, був моїм напарником. І ось Олександра тепер ховаємо…»

Захисникові було всього 38 років, він ще багато всього міг встигнути, насолодитись життям, якби не ворожа навала.

«Файна людина була, ловка. Фахівець високого класу. Завдяки їм, цим хлопцям, ми ще трошки тут живемо», – сумує колега загиблого, Володимир Петрович.

У полеглого Героя залишилася родина: мати, молодший брат і донька.

Вічна пам’ять нашому оборонцеві!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі