Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Курщині загинув доброволець з Кривого Рогу Віталій Хміленко

Кривий Ріг втратив мужнього захисника Віталія Хміленка. Боєць отримав важке поранення в боях на Курщині. На жаль, травми, які отримав Віталій були несумісні із життям.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», – передає Інформатор.

Віталій Хміленко у перші дні повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати Україну.

У мирному житті Віталій Хміленко працював водієм великовантажного 130-тонного самоскида на вивозі гірничої маси у кар’єрі. У гірничо-транспортний цех гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» він влаштувався у 2017 році. Колеги згадують його, як професіонала, який добре знався на техніці та сумлінного працівника, який завжди чітко та відповідально виконував усі поставлені задачі.

«Віталій був хорошим спеціалістом, чудово розбирався у техніці. Ми разом прийшли працювати з іншого підприємства, тому знав його добре, як відповідального та старанного працівника. У Віталіка була особлива риса – він був дуже позитивною людиною. Будь-які труднощі та проблеми зустрічав з позитивом. З таким самим настроєм він і пішов захищати нашу країну від ворога. Зателефонував і сказав, що прийняв рішення йти добровольцем, і що все буде гаразд. Для нас усіх його загибель – величезна непоправна втрата», – каже начальник автоколони №1 ГТЦ ГД ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Дмитро Ципченко.

Джерело: Інформатор

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі