Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Луганщині загинув криворізький воїн Євгеній Столяров

На Луганщині загинув криворізький воїн Євгеній Столяров. 

Євгеній служив стрільцем-помічником кулеметника стрілецького батальйону. На захист України він став вже на третій день з початку повномасштабного російського вторгнення в нашу країну. Він мужньо давав відсіч ворогам на полі бою. Загинув на території Серебрянського лісництва Луганської області.

Про гірку втрату повідомили на «АрселорМіттал Кривий Ріг», де наш земляк працював другим горновим доменної печі № 9. Колеги згадують, що він був дуже відповідальною людиною, відкритою до нових знань.

«Євгеній любив учитися, завжди цікавився чимось новим, постійно працював над своїм розвитком, був надзвичайно перспективним, – говорить Олександр Паливода, старший майстер основної виробничої дільниці (печі). – Він захоплювався футболом, брав участь у футбольних змаганнях у команді підприємства. Напередодні війни Євгеній пройшов навчання з підвищення професійної кваліфікації, але усім планам завадила саме війна. У перші ж дні він без вагань став на захист України. Увесь колектив нашого цеху був приголомшений загибеллю Євгенія. У нього залишилися дружина та син. Це непоправна втрата для усіх нас».

Вічна пам’ять і шана нашому оборонцю!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі