Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На війні з окупантами загинув військовий з Кривого Рогу Сергій Будько

31 серпня стало відомо про ще одну втрату серед криворізьких захисників. Обірвалося життя Сергія Будька, який до останнього подиху мужньо боронив державу від загарбників. 2 вересня чоловіка проведуть в останню путь. Про це повідомляється у соцмережах дружини загиблого.

Життя за Незалежність поклав ще один військовослужбовець Збройних Сил України родом із Кривого Рогу. Під час виконання свого військового обов’язку загинув Сергій Будько. Чоловік віддав за незалежність і територіальну цілісність нашої країни найголовніше – життя. У нашого захисника залишились дружина й донька.

«Ти на завжди залишишся в наших серцях веселим та надійним другом. Ти був та назавжди лишишся найкращим сином, братом, чоловіком і батьком для своїх рідних. Земля тобі пухом, друже…», – написав у своєму дописі друг покійного Сергій Вирченко.

В останню путь проведуть Сергія Будько 2 вересня. Церемонія прощання пройде на Східному-2. Останній спочинок наш захисник знайде у секторі почесних поховань, що знаходиться на Центральному кладовищі.

Висловлюємо щирі співчуття з приводу такої трагічної втрати, а також величезну вдячність Серію Будько та його родині за мужність та героїзм.

 

Джерело: https://one.kr.ua/news/43071

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини