Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На війні загинув воїн із Криворізького району Олег Галіченко

Виконуючи свій військовий та громадський обов'язок, до кінця залишаючись вірним присязі та Україні, загинув український воїн Галіченко Олег Григорович, 30.05.1972 року народження, мешканець смт Широке Широківської громади.

Про це повідомили у Криворізькій райдержадміністрації.

Відповідальний та мужній, він був надійним товаришем для бойових побратимів, сміливцем, який віддав за свою рідну країну найцінніше, що у нього було… Не любив фотографуватися, і на тій його єдиній світлині, що обрала його мама, Олег – юний, сповнений надій та окрилений сподіваннями… Таким його і запам’ятають.

«Безмежне горе через загибель українських героїв полонить серце кожного з мешканців Криворізького району – від їхнього імені висловлюю щирі співчуття і безмежну вдячність батькам, які виховали справжнього, мужнього і непохитного Героя. Разом із родиною, близькими і рідними Олега схиляємо голови у глибокій зажурі. Війна обирає найкращих, забираючи їх з собою… Але Герої не вмирають, вони навічно у нашій пам’яті та наших серцях. Тож вічна пам'ять і вічна слава Герою», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи