asd

Всі новини про життя міста

На захист командира 129-ї ОБрТрО Юрія Сіньковського стають побратими із Кривого Рогу (відео)

Слідом за купою звинувачень щодо оснащення бійців 129-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, на захист командира Юрія Сіньковського також з’являються відкриті звернення.

Так, журналістка Вікторія Сімкіна розмістила на своїй сторінці у соцмережі відео – звернення бійців 7-го окремого батальйону “АРЕЙ” УДА, який входить до складу 129-ї ОБрТрО.

На відео воїни запевняють, що всім необхідним забезпечені, в наявності є аптечки, їжа, боєкомплекти тощо. Вони наголошують, що забезпечення відбувається зі сторони бригади і волонтерів. Мета відео – засвідчити свою повагу та вірність комбригу Юрію Олександровичу Сіньковському.

У коментарях під постом Вікторія Сімкіна пояснює, чому й навіщо відео записали воїни.

Командир 129-ї ОБрТрО Юрій Сіньковський – знаний і поважний військовий. Він боронить Україну від окупантів з 2014 року, пройшов чимало «котлів» у східних областях, має відмінний досвід щодо виконання бойових завдань. Цілком зрозуміло, що саме він несе відповідальність за все, що відбувається у ввіреній йому бригаді. Нині проводяться з’ясування, хто, як і чому допустив проблеми, які вилилися у грандіозний скандал із забезпеченням, оснащенням, підготовкою, евакуацією, лікуванням тощо.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі