Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На збори не ходила, бо пиячила: у Кривому Розі насварили горе-матір

3 червня близько полудня працівники служби у справах дітей та представник поліції завітали з перевіркою до родини, яка перебуває на контролі.

Чиновники виявили факти, які свідчили не на користь матері неповнолітньої дитини: умови проживання в помешканні незадовільні. Також було встановлено, що жінка регулярно вживає спиртні напої, а тому не приділяє уваги донці.

Окрім того, службовці отримали повідомлення із гімназії, де навчається здобувачка освіти, у якому педагоги зазначають про теж неналежне ставлення до дівчинки. Мати не спілкується із вчителями, не відвідує батьківські збори, часто залишає дитину вдома саму без нагляду.

Назважаючи на усвідомлення наслідків своєї безалаберної поведінки та ігнорування виконання батьківських обов`язків, передбачених ст.150 Сімейного кодексу України, горе-мати в суд не з’явилася.

30 липня 2024 року суддя Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою у скоєнні правопорушення за ч.1 ст.184 КУпАП та наклав адміністративне стягнення у виді попередження.

Також жінка повинна сплатити судовий збір в розмірі 605 грн. 60 коп. на користь держави прикметно, але згідно ст. 308 КУпАП в порядку примусового виконання постанови стягується подвійний розмір штрафу та витрати на облік правопорушень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі