asd

Всі новини про життя міста

Нашою авіацією нанесено 3 удари по ворожих позиціях в Скадовському районі, – О. Вілкул

Ситуація на криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул та додав:

«За даними оперативного командування «Південь», нашою авіацією нанесено 3 удари по ворожих позиціях ППО та скупченню живої сили в Скадовському районі Херсонської області. Силами нашої протиповітряної оборони знищено три БпЛА противника оперативно-тактичного рівня. А загальні втрати противника, забезпечені результативною роботою наших ракетно-артилерійських підрозділів складають 10 осіб, 5 човнів, 1 танк Т-72 та 7 одиниць інженерної та авто-бронетехніки.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, окупанти продовжують обстріли по населеним пунктам на правому березі річки Дніпро. Зокрема на Херсонщині постраждали кілька населених пунктів та саме місто Херсон.

Також за повідомленням Генштабу, противник намагається поповнювати втрати в живій силі за рахунок примусової мобілізації на тимчасово захоплених територіях. Так, в низці населених пунктів Херсонської області відзначаються факти насильницького затримання чоловіків, які раніше відмовились від українського громадянства на користь російського. Після затримання окупанти вимагають від таких громадян хабар за відстрочку від мобілізації. А осіб, які відмовляються від сплати хабаря, окупанти відправляють на лінію бойового зіткнення».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі