Всі новини про життя міста

Нашою авіацією нанесено удар по зосередженню живої сили ворога в Каховському районі, – О. Вілкул

Оперативна обстановка на криворізькому напрямку залишається під контролем ЗСУ. Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

“Лише за останню добу, за інформацією Оперативного командування “Південь”, нашою авіацією нанесено удар по зосередженню живої сили ворога в Каховському районі, а виконання вогневих завдань нашими ракетно-артилерійськими підрозділами призвело до втрат ворога в кількості – 5️ безпілотних літальних апаратів ударного та оперативно-тактичного типів, 5 бойових броньованих машин, самохідний міномет “Тюльпан”, 2 крупнокаліберні гармати, ще 4 одиниці автотехніки. Крім того знищено 2️ польових пункти боєприпасів.

Не маючи успіхів на полі бою, ворог продовжує використовувати тактику терору мирних міст, громад і цивільного населення. Окупанти завдають злочинних ударів ракетами, ударними БПЛА, б’ють з РСЗВ та важкої артилерії. Так, за даними Командування повітряних сил ЗСУ у ніч на 14 травня російські окупанти атакували Україну з різних напрямків ударними дронами Shahed-136/131, ракетами “Калібр” з кораблів у Чорному морі, крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 з літаків стратегічної авіації Ту-95мс. Протягом нічної атаки знищено три крилаті ракети та 25 безпілотних літальних апаратів: 18 ударних дронів типу Shahed-136/131; один ударний БпЛА типу “Ланцет”; два БпЛА оперативно-тактичного рівня “Орлан-10”; чотири БпЛА (тип уточнюється) та три крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55.

Тому уважно ставтеся до сигналів повітряної тривоги, бережіть себе та своїх близьких”, – побажав Олександр Вілкул.


 новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі