Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Наскільки погіршилася якість повітря у Кривому Розі після ракетного удару?

Екоахівці провели лабораторні дослідження якості атмосферного повітря Кривого Рогу після нічного ракетного обстрілу.

Громадська організація екологічного спрямування Досить труїти Кривий Ріг опублікувала результати дослідження стану атмосферного повітря нашого міста після ракетних ударів.

Днями російський ворог вдарив ракетами по Кривому Рогу.

"Окрім того, що обстріли спричиняють руйнування та травмування людей, вони призводять і до забруднення повітря. За інформацією Криворізької ВЦА, на щастя, цього разу минулося без втрат та значних руйнувань. А ось, що сталося з повітрям?" – цим питанням задались спеціалісти ГО.

"Наші колеги з мережі Довкола провели аналіз показників станцій громадського моніторингу EcoCity. І як ми бачимо з нього, повітря у Кривому Розі після 20-ї години значно погіршилося. У певних мікрорайонах стан повітря із задовільного перетворився у помірно забруднений. Формальдегід, дрібнодисперсні часточки фракції 2,5 та монооксид вуглецю досягали майже гранично допустимих значень", – написали екоактивісти.

Ви можете самостійно слідкувати за якістю повітря біля вашого будинку на сайті мережі EcoCity. Зараз у Кривому Розі станцій не так багато. Але «Досить труїти Кривий Ріг» планує збільшити їхню кількість у нашому місті.

"Ми у процесі вибору точок для розміщення. То ж, якщо б ви хотіли, щоб біля вашого будинку вівся моніторинг забруднення повітря і хочете розмістити станцію у себе, надсилайте заявку нам у повідомлення або на пошту [email protected]", – зазначили у ГО.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини