asd

Всі новини про життя міста

Настільні ігри – популярна розвага в Україні

Добрий день, друзі-авантюристи! Ви потрапили в захопливий світ настільних ігор. Хоча ми не можемо обіцяти вам нескінченний простір або нульову гравітацію, ми приготували для вас безліч інших захоплюючих вражень!

“Планета ігор” насамперед пропонує широкий вибір настільних ігор. На жаль, у 90-ті роки культура настільних ігор у нашій країні майже повністю зникла, залишивши нам лише кілька ігор, успадкованих від Радянського Союзу, як-от доміно, шахи та карткові ігри. З іншого боку, в інших країнах настільні ігри – це процвітаюча індустрія, де щороку випускаються сотні нових ігор. Існують навіть спеціальні конвенції та онлайн-спільноти, присвячені настільним іграм, з десятками і сотнями тисяч користувачів.

Де знайти якісні настільні ігри?

Раніше для купівлі настільної гри доводилося обнишпорювати різні магазини міста, просити знайомих і родичів привезти гру з-за кордону. Сьогодні цієї проблеми не існує завдяки зручності онлайн-покупок. Досить натиснути кілька кнопок, і бажана настільна гра може бути доставлена прямо до вас додому з будь-якої точки світу. Для тих, хто вважає за краще особисто ознайомитися з грою, перш ніж зробити покупку, відвідування роздрібного магазину в центрі Одеси надає таку можливість.

Професійні продавці-консультанти завжди готові допомогти вам у виборі настільних ігор, незалежно від того, чи шукаєте ви подарунок, для сімейних посиденьок, вечірок, чи віддаєте перевагу якійсь конкретній грі або бренду. Якщо ви живете за межами Одеси або не можете відвідати наш магазин, ми надаємо безкоштовну консультацію телефоном, щоб допомогти вам прийняти рішення. Якщо ви не зацікавлені в купівлі настільної гри, але хотіли б, щоб вона стала центральним елементом вашої вечірки, ми пропонуємо послугу прокату, де ви можете взяти напрокат найпопулярніші ігри та насолодитися ними зі своїми друзями в комфортній обстановці.

“Планета Ігор” – не тільки магазин настільних ігор, а й один з найбільших оптових постачальників настільних ігор по Україні. У нашому магазині представлені торгові марки Еківоки, Фанти, Банда Розумників, Прості Правила, Стиль Життя, Stupid Casual, Crowd Games та інші. Від нас ігри їдуть до своїх господарів до Одеси, Києва, Львова, Харкова, Дніпропетровська та в інші точки по всій Україні. До того ж “Планета Ігор” регулярно бере участь у ярмарках, виставках і фестивалях настільних ігор.

Крім дивовижного розмаїття настільних ігор, “Планеті ігор” є що запропонувати своїм покупцям і в інших категоріях товарів. Серед них цікава колекція головоломок, картин за номерами, тіста для ліплення та інших аксесуарів. Крім того, серед іншого, ми також пропонуємо продукцію Magic: The Gathering (MTG). Ми впевнені, що ви знайдете щось захопливе для свого дозвілля чи відпочинку.

У “Планеті ігор” ми самі геймери, які захоплюються настільними іграми і хочуть поділитися цією любов’ю з іншими. Ми регулярно проводимо тематичні ігротеки кілька разів на тиждень, у яких може взяти участь будь-хто, незалежно від того, знайомий він із правилами чи ні. Ви гарантовано чудово проведете час, зустрінете нових друзів, отримаєте нові враження та спогади.

Настільні ігри – це не просто джерело розваги або відпочинку, а й спосіб тренування пам’яті, логіки, ерудиції, інтелекту, а також комунікативних і соціальних навичок. Тому рекомендується грати в ігри не тільки для розваги, а й для того, щоб допомогти в розвитку дітей або налагодити стосунки в робочому колективі. Я особисто перевірив це і можу підтвердити ефективність. Якщо вам цікаво переконатися в цьому на власному досвіді, ви прийшли за адресою.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі