test

Всі новини про життя міста

Недбалість чи неуважність: у Кривому Розі чоловік упав у яму

30 червня у Покровському районі по вулиці Січеславській травмувався чоловік. Він упав у яму, яку розрили для ремонту трубопроводу.

Очевидці повідомляють, що перехожий був у стані алкогольного сп’яніння, а травми отримав дуже серйозні. Його забрали каретою швидкої допомоги до лікарні.

Днями раніше на офіційному сайті АТ «Криворізька теплоцентраль» було повідомлення про ремонтні роботи на тій дільниці:

«АТ «Криворізька теплоцентраль» готує теплові мережі до наступного опалювального сезону. Так, в районі вул. Січеславська вже завершено заміну частини трубопроводу загальною протяжністю 50 метрів та діаметром 325 мм. І наразі триває монтаж засувок. На цій же ділянці фахівцями Криворізької теплоцентралі замінено частину магістрального трубопроводу діаметром 800 мм і протяжністю 60 метрів. Виконаний ремонт теплотрас забезпечить безперебійну подачу тепла до 46 житлових будинків, розташованих в районі Піонеру. Нагадуємо, що АТ «Криворізька теплоцентраль» провадить ремонтні роботи у тісному партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, який забезпечує підприємство трубною продукцією, запірною арматурою тощо».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі